Utazások

Las Vegas, a kaszinók városa

Las Vegas, a kaszinók városa

Las Vegas, ahol nem csak házasodni lehet! Utazásaim következő állomása a tengerentúl egyik leghíresebb városa, a hirtelen felindulásból házasságot kötő emberek kedvenc helye, a kaszinók Kánaánja, Las Vegas! Na persze azt jó tudni, hogy már nem lehet csak úgy hipp-hopp házasságot kötni, mint korábban, ehhez most már külön engedélyre van szükség, és előre be kell(…)

Decemberi nyaralás Egyiptomban

Decemberi nyaralás Egyiptomban

November közepén jutott eszembe, hogy milyen jó lenne még egy nyaralás a decemberi hideg helyett. Gyorsan megnéztem, hogy a népszerű és olcsó közeli helyek közül hol várható még viszonylag kellemes strandidő. Így esett a választás a Vörös tenger egyiptomi üdülőterületeire. A levegő átlaghőmérséklete decemberben várhatóan 20 fok fölötti és a tenger sem hűl 24 fok(…)

3 napos út Barcelonába

3 napos út Barcelonába

Az első és legfontosabb tudnivaló, ha Barcelonába készülsz, nem elég 3 nap arra, hogy mindent megnézz. Mi mégis megkíséreltük a lehetetlent, úgyhogy most leírom, hogy hogyan lehet a várost bebarangolni 3 nap alatt, vagyis, hogy melyek azok a helyek, amelyeket egy rövid utazás alkalmával sem érdemes kihagyni és még egy kis strandolás is beleférjen. Utazás(…)